divendres, 4 de maig del 2012

Esmorzars boletaires

Obro una finestra als lectors: Comentem els llocs on esmorzar decentment. Si pot ser de forquilla, però qualsevol informació és bona.

La raó: Ahir, la gent del "Cap del Pont", La Gleva (Osona), em va sorprendre un cop més. Us detallo: 1 amanit amb olives, 1 cua de bou amb cigrons, beure i cafè. 6€.

Jo vaig anar-hi a dinar. Tinc foto del primer plat (cigrons amb múrgoles)!!. Els propietaris, ella Mireia i ell  Toni Lara. Quedeu avisats.

Espero contribucions.

1 comentari:

  1. Malgrat que no és fàcil trobar bolets als nostres boscos, gràcies a diferents proveïdors us podem garantir el MENU TOCATS DEL BOLET per aquest cap de setmana.

    Aquest és el menú per els sopars del divendres dia 1 i del dissabte día 2 de novembre. Si el voleu tastar al migdia, reserveu-lo amb antelació i procurarem fer-ho possible.

    MENÚ TOCATS DEL BOLET

    Aperitiu boletaire
    - * -
    Bisque de gambots amb cruixent de trompetes negres
    - * -
    Amanida provençal amb ou de reig, anxodines i vinagreta de figues
    - * -
    Cocotxes de bacallà amb llengua de bou i aroma de sàlvia
    - * -
    Llom de cèrvol amb fistulina hepàtica i crema de castanyes
    - * -
    Sopa de mel i mató amb gelat de ceps i rossinyols caramel·litzats
    - * -
    Rebosteria boletaire

    39.50€ 10% d'IVA inclòs
    més informació a www.restaurantamarena.com

    Bona castanyada a tothom!

    ResponElimina

Creative Commons License